Τα καινούργια δεδομένα της εποχής του κορωνοϊού εφάρμοσε με επιτυχία η Εκκλησία της Ελλάδος, με τους ιερούς ναούς και τους πιστούς να τηρούν κατά γράμμα τους νέους κανόνες σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Πολιτείας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που άνοιξαν οι εκκλησίες μας, ακόμα μεγαλύτερη χαρά είναι που έρχονται οι πιστοί τιμώντας όλη αυτή την προσπάθεια και έχουν συμορφωθεί με όλα τα μέτρα και τηρούν όλους τους κανόνες. Νιώθω ότι όλο αυτό θα διατηρηθεί και θα μας ωφελήσει» είπε μια πιστή του ενορίας του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων ενώ μια δευτερη συμπλήρωσε: «Ο ναός μας ήταν πλήρως εξοπλισμένος, είχε μάσκες, γάντια και αντισηπτικά σε δύο σταθμούς, υπάρχουν κάποια άνρθωποι του ναού που μας συνιστούν να τηρούμε τις αποστάσεις και προσπαθούμε να λειτουργηθούμε έπειτα από τόσο καιρό».

Τα μέτρα των ειδικών λοιμοξιολόγων και της Πολιτικής Προστασίας ήρθαν για να μείνουν, λένε οι πιστοί της ενορίας του Αγίου Αντωνίου Ανω Πατησιών μιλώντας στο protothema.gr , οι οποίοι τα εφάρμοσαν χωρίς πρόβλημα.

«Σήμερα ήταν μια πανέμορφη μέρα, η εκκλησία μας, μας είχε λείψει τόσο πολύ που όταν μπήκαμε μέσα δακρύσαμε από συγκίνηση και όταν χτύπησαν οι καμπάνες αυτό ήταν η τέλεια χαρά για μα. Ευχαριστούμε τον Θεό που είμαστε καλά και έχουμε έρθει εδώ, να συνεχίσουμε την ζωή μας κανονικά κοντά στην εκκλησία μας ευχαριστούμε και τον προϊστάμενο της ενορίας μας ο οποίος είχε τα πάντα έτοιμα και σωστά όπως έπρεπε από τις οδηγίες της Πολιτείας» είπε χαρούμενη μια πιστή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.