Για αυτό και είναι βέβαιο ότι πολλοί αισθάνθηκαν να λυτρώνονται, από όσα ανομολόγητα είχαν μαζέψει μέσα τους όλο αυτό το διάστημα, ακούγοντας τα όσα είπε η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα.

Είναι από τις λίγες φορές που δύο δολοφόνοι συγκεντρώνουν πάνω τους τόσο οργή, θυμό, τόσο σκληρά αισθήματα, ακόμα και από εμάς τους τρίτους που σε λίγο καιρό θα έχουμε ξεχάσει την φοιτήτρια, αλλά και τους δύο άμοιρους γονείς της.

Όμως στα πρόσωπα εκείνων των δύο νεαρών από τη Ρόδο “γκρεμίζονται”, όπως η Ελένη Τοπαλούδη από το βράχο εκείνο το κρύο βράδυ, ακόμα και εκείνα τα λίγα ψήγματα ανθρωπιάς, ακόμα και εκείνη η ελάχιστη προσπάθεια να “δεις” πέρα από το έγκλημα, να κατανοήσεις, να μάθεις αν οι θύτες ήταν και οι ίδιοι τα θύματα μιας άλλης δικής τους ιστορίας.

Όμως για την υπόθεση αυτή και τα όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να ντρέπονται για όσα περνούν από το μυαλό τους για τους δύο νεαρούς με τα “χτισμένα” σώματα, που τηρούν τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκες, αλλά όπως φάνηκε για τους ίδιους η ζωή (των άλλων) είναι για πέταμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.