Ο Άρης Σερβετάλης μιλά για τον ρόλο του στην ταινία "Ο άνθρωπος του Θεού", την στροφή του στα Θεία και τη συνεργασία του με τον Μίκυ Ρουρκ.

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης γνωστός από την τηλεοπτική του συμμετοχή στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου” εξαφανίστηκε συνειδητά από το προσκήνιο, καθώς κάνοντας εσωτερικές διεργασίες αντιλήφθηκε πως δεν τον αντιπροσωπεύουν οι εμπορικοί ρόλοι χωρίς βαθύ περιεχόμενο.

Έτσι, έριξε όλο του το βάρος στο θέατρο και χάθηκε από την μικρή οθόνη αδιαφορώντας για το όποιο κόστος.

Πρόσφατα, υποδύθηκε τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου στη μεγάλη οθόνη και οι κριτικές που δέχτηκε η ταινία, ίσως λόγω της θεματικής της, ήταν αμφιλεγόμενες.

“Δεν με αγγίζουν ο αρνητικές κριτικές”
Σχετικά με τις αρνητικές κριτικές ανέφερε:”Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ό,τι θέλει”, είπε για τις κακές κριτικές.

” Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι”
Για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον τηλοεοπτικό αέρα του MEGA.

Σε ένα τετ α τετ με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο ηθοποιός δήλωσε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κοινού. Μάλιστα, προκειμένου να προσεγγίσει τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, δούλεψε πάνω στον ρόλο με σεβασμό και ταπείνωση. Είναι γνωστό ότι εκκλησιάζεται συστηματικά καθώς- όπως επανιλημμένα έχει πει- βρήκε το νόημα της ζωής του στην ορθοδοξία.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σερβετάλης είπε πως ο Άγιος Νεκτάριος ήταν ταπεινός άνθρωπος και ό,τι έπρατε το έκανε με σεμνότητα και ταπείνωση. Αισθανόταν πλήρης εσωτερικά και αγαπούσε τους συνανθρώπους του.

“Έπιασα πάτο – Η πίστη με έσωσε”
Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε, στη συνέχεια, για τη σχέση του με τον Θεό.Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κομβικό σημείο στη μεταστροφή του ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο που άγγιξε την ψυχή του και τον βοήθησε να καταλάβει τον εαυτό του και να αναγεννηθεί πνευματικά και ψυχικά.

“Δεν υποστηρίζω το γυμνό και δεν θέλω να παίζω σε ερωτικές σκηνές”
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

“Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας ο Μίκι Ρούρκ”
Ο Άρης Σερβετάλης δήλώσε πως συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ αποκομίζοντας θετική εικόνα από τη συνεργασία τους. Επίσης, εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά του, ενώ μαζί του είχε μια διαλογική δράση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.