Μητρόπολη Αργολίδος-Βαγγέλης Μπουγιώτης

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλεως του Άργους ,Αγίου Πέτρου, τελέσθηκε Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Αργολίδα. Στην θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κισάμου Αμφιλόχιος ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος υποδέχθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 , το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ,από την Κρήτη προς ευλογία των πιστών. Η υποδοχή έγινε στον Καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους.

Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 τελέσθηκε Μέγας αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλοχίου και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε ομιλία από τον Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλοχίου με θέμα: «Βίος και πολιτεία τον εν Άγίοις πατρόs ημών Νικηφόρου τον Λεπρού ».

Τον Μητροπολίτη Κισάμου ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καθώς κι ο εφημέριος του καθεδρικού ναού του Αγίου Πέτρου πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής , για τον κόπο που έκανε να φέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικηφόρου προς προσκύνηση στην πόλη του Άργους.

Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Άργος: Δισαρχιερατική θεία λειτουργία επί της ελεύσεως των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.