Τα μικρά παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδος διοργάνωσαν καλοκαιρινή γιορτή για τη λήξη των μαθημάτων το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022. Σε αυτήν έπαιξαν την θεατρική παράσταση με θέμα ”Ο Εγωιστής γίγαντας”.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα Έλενα Λέκκα, η οποία με θαυμάσιο τρόπο κατάφερε να αποδώσει μέσα από τα παιδιά μία καταπληκτική παράσταση, καθώς κι ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός Λέκκας.

Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο μέσα από την θεατρική παράσταση και την σκηνοθετική άποψη κα επιμέλεια της κατηχήτριας κυρίας Λέκκα.

Στο τέλος της παράστασης ο εφημέριος μίλησε σε μικρούς και μεγάλους τονίζοντας την αξία που έχει η συμμετοχή των παιδιών στα κατηχητικά σχολεία και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο για την στήριξη του καθώς και τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν την εορτή.

Στην εορτή παραβρέθηκε ο εφημέριος των Ιρίων π. Αναστάσιος Ράπτης.

Μετά το πέρας της εορτής ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός, εκ μέρους της εκκλησιαστικής επιτροπής, έδωσε από ένα δώρο στα παιδιά του κατηχητικού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.