ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΙΕΣ: Μια νέα ψυχρή (όχι ιδιαίτερα έντονη) διαταραχή, αναμένεται να επηρεάσει τη χωρα μας Πέμπτη και Παρασκευή, με αρκετές βροχές και χιόνια -κυρίως- στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Βελτίωση θα παρουσιάσει από τη Δευτέρα ο καιρός, μετά και το τελευταίο πέρασμα της ψυχρής διαταραχής που άφησε αρκετά χιόνια στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας.

Πλέον, βαδίζοντας προς το τέλος του Φλεβάρη το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι καιρό θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα και με τα πρωινά προγνωστικά δεδομένα της Κυριακής, φαίνεται πως οι περισσότερες περιοχές της χώρας Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα θα έχουν βελτιωμένο καιρό.

ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μια νέα ψυχρή (όχι ιδιαίτερα έντονη) διαταραχή, αναμένεται να επηρεάσει τη χωρα μας Πέμπτη και Παρασκευή, με αρκετές βροχές και χιόνια -κυρίως- στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Θα είναι όμως και αυτή εξπρές και έτσι από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και με θερμοκρασίες σε φυσιολογικά για την εποχή, επίπεδα.

ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Σε σχέση, τέλος, με τις θερμοκρασίες, μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου δεν δείχνει να μπαίνει η Ελλάδα σε διαδικασία καθόδου νέων ψυχρών εισβολών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.