ΑΡΓΙΕΣ 2019: Διαβάστε πότε και ποιες είναι οι αργίες 2019. Τα Θεοφάνεια πέφτουν Κυριακή και έτσι αυτή θα είναι η πρώτη «χαμένη» αργία της νέας χρονιάς. Η Καθαρά Δευτέρα – που είναι κινητή εορτή και προσφέρει ένα ευχάριστο τριήμερο- είναι στις 11 Μαρτίου. Για το Πάσχα οι ημέρες της αργίας είναι δεδομένες, οπότε δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Ενημερωτικά πάντως φέτος η Κυριακή του Πάσχα είναι στις 28 Απριλίου.

Την Τετάρτη μετά το Πάσχα είναι ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Και όσο και αν το σύνθημα είναι πως η Πρωτομαγιά «δεν είναι αργία είναι απεργία» σίγουρα αρκετοί θα μπουν στο πειρασμό να επιμηκύνουν το διάστημα μακριά από τη δουλειά.

Για όσους δεν εργάζονται και την Δευτέρα του Πάσχα με μια μόνο ημέρα άδειας οι ημέρες εκτός εργασίας φτάνουν τις πέντε (πάντα υπό την προϋπόθεση της 5θημερης εργασίας).

Με μια ημέρα άδεια, στις 30 Απριλίου μπορείτε να καθίστε συνολικά πέντε ημέρες και με τρεις ημέρες άδειας μπορείτε να μείνετε μακριά από τη δουλειά για συνολικά εννέα ημέρες.

Και καλά θα κάνετε να την πάρετε αυτή την άδεια γιατί η επόμενη αργία είναι το Αγίου Πνεύματος που πέφτει μεν πάντα Δευτέρα, αλλά φέτος αργεί κάπως αφού είναι στις 17 Ιουνίου 2019.

Ένα καλό τετραήμερο, με μόλις μία ημέρα άδεια, προσφέρει και η Κοίμησης της Θεοτόκου για όσους δεν είναι ήδη σε καλοκαιρινές διακοπές. Φέτος πέφτει Πέμπτη και με μία μόλις ημέρα άδεια, την Παρασκευή, κάθεστε τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Η επόμενες αργίες 2019 πέφτουν πολύ μακριά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.