ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου αυτήν την ώρα έξω από τον Ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου.

Απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα ζητούν οι πιστοί για τον αγαπημένο Ιερέα π Χρυσόστομο Λεβογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, τον Αρχιμανδρίτη βρήκε πρώτη η καθαρίστρια που εισήλθε στο χώρο του, στην οδό Κύπρου 53 στην Κυψέλη με το δικό της κλειδί και κάλεσε την αστυνομία.

ΔΕΝ υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας.

Η εξόδιος ακολουθία του Μακαριστού θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, Δευτέρα ή Τρίτη, παρουσία του ίδιου του Αρχιεπισκόπου.

https://www.youtube.com/shorts/6iLzb61L3XI

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το σπίτι του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη φέρνει στο φως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Συγκεκριμένα η φωτογραφία είναι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Ιερέας, Αρχιμ π Χρυσόστομος Λεβογιάννης και δείχνει το κρεβάτι του, το κομοδίνο του Ιερέα και πάνω μια φωτογραφία από τη χειροτονία του υπό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Χριστόδουλου.

Το κρεβάτι βρίσκεται απέναντι από τη σκάλα όπου βρέθηκε ο μακαριστός Ιερέας – Δευτέρα το πιθανότερο η εξόδιος Ακολουθία. Για ευαίσθητο άνθρωπο κάνουν λόγο συνάδελφοι εργαζόμενοι στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκοιμήθη ο Ιερέας π Χρυσόστομος Λεβογιάννης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου χθες το μεσημέρι 26 Οκτωβρίου 2022 σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η πληροφορία ήρθε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE νωρίς το μεσημέρι από αστυνομική πηγή η οποία πρόσθεσε πως μόλις εισήλθαν στο σπίτι του άτυχου Ιερέα αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα ενώ στο κομοδίνο του βρέθηκε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κκ Χριστόδουλο ο οποίος τον χειροτόνησε.

Να σημειωθεί πως κανείς από τον Ιερό Ναό δεν γνώριζε έως και τις απογευματινές ώρες τον θάνατο του Ιερέα ενώ τον αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε γραφείο Τελετών στην πλατεία της κυψέλης που κανονίζει την κηδεία του Ιερέα.

Ο Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 53 στα Πατήσια/Κυψέλη, ενώ ειδοποιήθηκαν ο αδερφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη ο συνεφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιος Πινακούλας.

Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροτομή για τις συνθήκες θανάτου του 52χρονου αγαπητού Ιερέα με το μεγάλο έργο και τη σημαντική προσφορά.

Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Καλό Παράδεισο.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.