Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας τελέσθηκε χθες Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως το απόγευμα ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Προσκεκλημένος ομιλητής στον κατανυκτικό Εσπερινό ήταν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Γιάνγκου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Τον π. Βαρνάβα καλωσόρισε στην Μητρόπολη Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και τον ευχαρίστησε με εγκάρδια λόγια αδελφικής αγάπης για την αποδοχή της προσκλήσεως και την τιμητική παρουσία του στην Λαμία.

Ακολούθως ο π. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την ευγενή πρόσκληση και φιλοξενία ωμίλησε με θέμα: «Το κάλλος των αρετών».

Οι Ιερές Ακολουθίες, τόσο του Κατανυκτικού Εσπερινού, όσο και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, καθώς και η ομιλία του π. Βαρνάβα μεταδόθηκαν απευθείας από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.