ΠΡΕΣΠΕΣ: Συγκλονιστικό κείμενο από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π. Αθανάσιο Μισσό για την αυριανή επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα - Ζάεφ στις Πρέσπες.

Όσοι υπακούν με το αζημίωτο τα ξένα κέντρα αποφάσεων και μόνον αυτοί τους αποκαλούν ‘’Ηγέτες’’ για τους Έλληνες αποκαλούνται πατριδοκάπηλοι, ξεπουλημένοι, εθνικοί προδότες, ψεύτες, νεομνημονιακοί και επικίνδυνοι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με αυτή την κυβέρνηση ισχύει το «αν όχι τώρα, πότε;»

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 ο Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του θα βρεθούν με τον Ζάεφ να επικυρώσουν το εθνικό μας ξεπούλημα.

Όι εθνικοί μας μειοδότες επέλεξαν ένα ειδυλλιακό τοπίο να προβούν στο απονενοημένο.

Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι η συντριπτική πλειοψηφία αντιτίθεται στην ονοματοδοσία αυτή, η οποία υποκρύπτει αλυτρωτικές και επεκτατικές βλέψεις. Το τίμημα στο μέλλον θα είναι οδυνηρό.

Η ενημερώση των ΜΜΕ υποτυπώδης και κατευθυνόμενη. Η Εκκλησία άφαντη. Έίναι λέει υπόθεση του κράτους…. Τα μυδραλιοβόλα στόματα της Ιεραρχίας σιωπούν ένοχα.

Το αγωνιστικό πνεύμα που διαχρονικά επεδείκνυαν οι Έλληνες αποχαυνώθηκε από το ζυγό της οικονομικής ύφεσης και του εν γένει ηθικού αποπροσανατολισμού.

Ό λαμπρότερος Έλληνας όλων των εποχών, ο Μέγας Αλέξανδρος θα γίνει γενάρχης ή μάλλον εθνικός star των Σκοπιανών οι οποίοι επί της ουσίας δεν θα αποκαλούνται ΒορειοΜακεδόνες, αλλά Μακεδόνες και η γλώσσα τους Μακεδονική.

Το πρώτο συνθετικό (Βόρειος) είναι ο δούρειος ίππος για περαιτέρω διεκδικήσεις. «Ό tempora o mores» που θα
ανέκραζε και ο Κικέρωνας.

Τόσο αίμα και τόσοι αγώνες παραθεωρούνται. Η Έλληνική γη είναι ποτισμένη από τους λύθρους του λαού μας των Έλλήνων. Του Έλληνα ο τράχηλος δεν υποκύπτει στο ζυγό.

Η Θέμις και η Νέμεσις εγγίζουν.

Στώμεν καλώς

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.