ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Καθηλώνει κοπέλα από το Βουκουρέστι στον Ταξιάρχη στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας σήμερα 21 Φεβρουαριου.

Είμαστε ένα γκρουπ από το Βουκουρέστι, ήρθαμε να προσκυνήσουμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο. Με το που μπήκαμε δεν είδαμε τίποτα, μετά πλησιάσαμε και τα μάτια του ήταν κλειστά σαν τρύπα ενώ μετά άρχισε να ανοίγει ώσπου άνοιξε τελείως και φαινόταν σαν τον ανθρώπινο κανονικό μάτι.

Το ματάκι του μέσα ήταν μπλε ανοιχτό προς το γκρι, μετά κάλεσα τον φίλο μου του είπα κάτσε στα γόνατα να προσευχηθούμε και μου λέει εγώ βλέπω το αριστερό μάτι να ανοίγει τώρα.

Το μάτι άρχισε να ανοιγοκλείνει, προσκυνήσαμε και τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο βοήθεια μας.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.