ΚΑΜΠΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Εξιτήριο έλαβε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Γ. Καμπάς. Αργά το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες από την στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι προήχθη στην θέση του Αρχηγού ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, με ενοχλητικό πόνο στο στήθος.

Εξιτήριο έλαβε πριν λίγη ώρα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς.

Το ΓΕΕΘΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο διευκρινίζει: «Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Εξάλλου ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αναμένεται να μεταβεί την Κυριακή στην Αθήνα με ελικόπτερο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον αναπληρωτή Υπουργό, Παναγιώτη Ρήγα.

Όπως επεσήμαναν χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 πηγές που έχουν επικοινωνία μαζί του, «ένας ασθενής – πολλώ δε μάλλω ένας άνθρωπος που έχει υποστεί έμφραγμα – δεν μπαίνει σε ελικόπτερο, 24 ώρες μετά, για να πετάξει».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, αμέσως μετά τις συναντήσεις θα παραστεί στο Συμβούλιο Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) προκειμένου να πληρωθούν οι κενές θέσεις που έχουν προκύψει μετά τις νέες τοποθετήσεις Αρχηγών στα Γενικά Επιτελεία, αλλά και τις αποστρατείες ανωτάτων αξιωματικών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.