Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, ημέρα κατά την οποία ξεκινάει στην Εκκλησία μας η κατανυκτική περίοδος του Τριωδίου με την παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας.

Ο Σεβασμιώτατος, μέσα από το κήρυγμά του και αναφερόμενος εκτενώς στη σημερινή πρώτη ευαγγελική περικοπή του Τριωδίου, επεσήμανε και σκιαγράφησε το πρόσωπο του τελώνου ώστε να κατανοήσουμε την υψοποιό αρετή της ταπείνωσης που είχε εκείνος και πρέπει να διακατέχει όλους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον ιερέα της ενορίας και όλους τους συνεργάτες του για την ενεργό συμμετοχή τους στην ενορία, έκηρε αναγνώστη τον κ. Γρηγόριο Μπουτζέτη, πτυχιούχο δάσκαλο και κατηχητή, υιό του ιερέα της ενορίας π. Δημητρίου Μπουτζέτη.

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαγνησίας

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.