Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αποστόλου Βαρνάβα στην κατεχόμενη Σαλαμίνα και θα τελέσει (ως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως) τα μνημόσυνα των αοιδίμων γερόντων και πατέρων της Μονής ως επίσης και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Α’.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας, ανήκει στην αδελφότητα της Μονής του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Κύπρου Αποστόλου Βαρνάβα, τα μέλη της οποίας εκδιώχθηκαν κατά την βάρβαρη Τουρκική εισβολή του 1974.

Στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν ο πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Αρχιμ. Ιωάννης, ο οποίος απηύθυνε και την ευγενή πρόσκληση προς τον Πανιερώτατο, ως επίσης και άλλοι κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 7:00 έως 10:00 το πρωί. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον εκκλησιασμό πρέπει να προσκομίσουν Rapid Test 72 ωρών, ενώ όσοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να προσκομίσουν Rapid Test 7 ημερών μαζί με την κάρτα εμβολιασμού.

Λεωφορεία από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ΔΕΝ θα υπάρχουν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.