Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 14 Απριλίου 2024 της Δ Κυριακής Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή του Αγίου Ιωάννη του συγγραφέα της Κλίμακος.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής των Δ Νηστειών Ζωντανά. Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής του Αγίου Ιωάννη του συγγραφέως της Κλίμακος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου – Ευλογία και και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 07.30 το πρωί.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΛΙΜΑΚΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Απριλίου 2024 07.30 – Κυριακής Αγίου Ιωάννη του συγγραφέως της Κλίμακος των Δ Νηστειών.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Απριλίου 2024 07.30. Κυριακής Δ Νηστειών.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Δ ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 14 Απριλίου 2024 της Δ Κυριακής Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή του Αγίου Ιωάννη του συγγραφέα της Κλίμακος.

Αρχιερείς: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής του Αγίου Ιωάννου του συγγραφέα της Κλίμακος – Κυριακή 14 Απριλίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Δ Νηστειών. Ιερουργός Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Δ Νηστειων
Κυριακη Αγιου Ιωαννου Κλιμακοσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
14 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.