Το πρωί της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018, στον Ι.Ν Αγίας Τριάδας Νεαπόλεως, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης μας χειροθέτησε Αναγνώστη έναν ευσεβή νέο με καταγωγή από τους Αγίους Αποστόλους Βοιών, τον κ. Ευθύμιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος φέτος θα φοιτήσει στην τρίτη τάξη του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών.

Ακολούθησε μνημόσυνο για όλους εκείνους τους νέους ανθρώπους από την ευρύτερη περιοχή που έφυγαν πρόωρα από την επίγεια ζωή, το οποίο από πέρυσι τελεί η Ενορία Νεαπόλεως.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απηύθυνε λόγο πνευματικής οικοδομής στο πολυπληθές εκκλησίασμα εστιάζοντας στην ανάγκη να προστατευθεί και να ενισχυθεί η νεολαία μας, έτσι ώστε – μέσα από αυτή – να ανατείλει μία περίοδος πνευματικής αναγέννησης και κατά Θεόν προκοπής.

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στο μνημόσυνο για τους πρόωρα αποθανόντες, το οποίο χαρακτήρισε ως μία αξιόλογη πρωτοβουλία του εφημερίου πατρός Παναγιώτη Αρώνη και της τοπικής Ενορίας, ενώ ευχήθηκε καλό Παράδεισο σε όλους αυτούς τους νέους και τις νέες που φεύγοντας βύθισαν στη θλίψη τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την κοινωνία των Βατίκων.

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και χειροθεσία Αναγνώστη στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και χειροθεσία Αναγνώστη στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.