Την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή και των συλλόγων Καθηγητών και Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου στη Σίνδο, τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι ανέγνωσαν τα Αποστολικά αναγνώσματα.

Ο Σεβασμιώτατος, στο σύντομο χαιρετισμό του, μίλησε στους μαθητές και στους καθηγητές για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε, εξήγησε τη σημασία του μυστηρίου του Ευχελαίου και ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο.
Αμέσως μετά, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως, στον οποίο επίσης τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου για τους μαθητές και καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Σταυρουπόλεως, με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και εδώ.

Αφού χαιρέτησε τους μαθητές και τους καθηγητές με λίγα λόγια αγάπης, στο τέλος τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών μιας καθηγήτριας και ενός μαθητή του συγκεκριμένου σχολείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.