Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος: Σε ανακοίνωσή του, ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος και Πατριαρχικός Επίτροπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Γάζα, Αλέξιος…

δημοσίευσε προειδοποίηση εναντίον μη εξουσιοδοτημένων ατόμων ή ομάδων που συλλέγουν δωρεές για λογαριασμό της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Πορφυρίου και της χριστιανικής κοινότητας στη Γάζα.

Στη δήλωση τονίζει ότι όλες οι δωρεές που προορίζονται για την εκκλησία και την κοινότητά της πρέπει να γίνονται απευθείας στην ίδια την εκκλησία. Οι όποιες δωρεές πρέπει να συντονίζονται μέσω του Αρχιεπισκόπου Αλεξίου, του Πατέρα Σίλα, ιερέα της Ορθόδοξης κοινότητας, ή του κ. Tawfiq Al-Amash, Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου. Το μέτρο αυτό διασφαλίζει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία κατά τη διαχείριση των δωρεών και διασφαλίζει ότι φτάνουν στους προβλεπόμενους αποδέκτες.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι κανένα πρόσωπο ή οργάνωση δεν εξουσιοδοτείται να συλλέγει δωρεές εκ μέρους της εκκλησίας ή της χριστιανικής κοινότητας της Γάζας. .

Ο Αρχιεπίσκοπος εκφράζει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του για τις συνεχείς προσευχές και την υποστήριξη που παρέχεται στην εκκλησία και τους ανθρώπους της κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Η δέσμευση για διαφάνεια στον χειρισμό των δωρεών αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εκκλησίας να υπηρετεί την κοινότητά της με σεβασμό και διαφάνεια.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Κυρίω,

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι κανένα φυσικό πρόσωπο ή οργανισμός δεν είναι εξουσιοδοτημένος να συλλέγει δωρεές για την εκκλησία και τη χριστιανική κοινότητα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα.

Όλες οι δωρεές πρέπει να πραγματοποιούνται απευθείας στην εκκλησία, και σε συντονισμό ή μέσω του Αρχιεπισκόπου Αλεξίου, του Πατέρα Σίλα, ιερέα της Ορθόδοξης κοινότητας, και του Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου κ. Tawfiq Al-Amash. Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για τις προσευχές και την υποστήριξή σας προς την εκκλησία μας και τους ανθρώπους που υπηρετεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος

Πατριαρχικός Επίτροπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Γάζα

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.