Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ εμφάνισε πυρετό 37,7 και αποφασίστηκε η νoσηλεία του. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται προληπτικά στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε καλή κατάσταση, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η γιατρός που τον έχει αναλάβει είναι η κυρία A. Κοτανίδου, ενώ τον είδε και ο κ. Τσιόδρας.

Λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο ίδιος, μέσω των συνεργατών του έστελε το δικό του μήνυμα.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και υπογράμμισε την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι ο προκαθήμενος της ελληνικής εκκλησίας βρισκόταν σε καραντίνα μετά από κρούσματα που εντοπίστηκαν μεταξύ ιεραρχών, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.