Μια ξεχωριστή παιδική γιορτή στην αυλή του βρεφονηπιακού εκκλησιαστικού σταθμού έζησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Την τελετή λήξης του σχολικού έτους γιόρτασαν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών γονείς και παιδιά που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό στην περιοχή Αγίων Αναργύρων.

Στην είσοδο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών υποδέχτηκε ο εφημέριος του ναού των Αγίων Αναργύρων π. Νικόλαος Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος της περιοχής Νίκος Σαράντης και ο Διευθυντής του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου π. Βασίλειος Χαβάτζας.

Ο Εκκλησιαστικός σταθμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών φιλοξενεί πάνω από 170 παιδιά δίνοντας σημαντική βοήθεια στους γονείς που έχουν ολοήμερη απασχόληση.

«Οποίος επενδύει στα παιδιά δεν θα το μετανιώσει ποτέ» είπε ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους γονείς λέγοντας: «Οι κόποι για τα παιδιά είναι η καλύτερη επένδυση στη ζωή σας».

Ο κ. Ιερώνυμος σημείωσε πως όταν έχουν γιορτή τα παιδιά μας γιορτάζουμε και εμείς μαζι τους ευχαριστώντας τον π. Νικόλαο για την άριστη διοργάνωση που είχε η γιορτή.

Λίγο πριν το τέλος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο Επίσκοπος Θεσπιών και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων έδωσαν στα παιδιά που τελειώνουν το σχολείο τα διπλώματα τους ευχόμενοι καλή σταδιοδρομία.

Αρχιεπίσκοπος: «Επενδύοντας στα παιδιά δεν χάνουμε ποτέ»

Αρχιεπίσκοπος: «Επενδύοντας στα παιδιά δεν χάνουμε ποτέ»

Αρχιεπίσκοπος: «Επενδύοντας στα παιδιά δεν χάνουμε ποτέ»

Αρχιεπίσκοπος: «Επενδύοντας στα παιδιά δεν χάνουμε ποτέ»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.