Αναφέρει η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης ξεκινάει τις δραστηριότητές της για το τρέχον σχολ. έτος το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, εορτή του Αγ. Ευσταθίου και της Συνοδείας αυτού, με την τέλεση Θ. Λειτουργίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγ. Βαρβάρας Καμινίων.

Οι συναντήσεις της Σχολής θα αρχίσουν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με την τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και θα γίνονται κάθε Δευτέρα 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος.

Αρχιεπισκοπή Κρήτης: Αύριο η έναρξη δραστηριοτήτων της Σχολής Γονέων

Συνάξεις Νέων

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21:00, στον Ρ/Σ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Πραγματοποιείται Ραδιοφωνική εκπομπή με συντονιστές νέους της Αρχιεπισκοπής μας. Συμμετέχει και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. Έπειτα απο την Ραδιοφωνική εκπομπή πραγματοποιείται μικρά σύναξη.

Οι εγκαταστάσεις του Ρ/Σ είανι Αλκιβιάδου 6, δίπλα στη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης.

Επίσης κάθε Σάββατο, τελείται ο Όρθρος και η Θ.Λειτουργία υπο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, στο παρεκκλήσι του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, και στην συνέχεια ακολουθεί σύναξη Νέων.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.