Πλήρεις ημερών εκοιμήθησαν εν Κυρίω ο π. Θεόδωρος Κούφος, ο π. Θεόδωρος Gove και ο Άρχων Πρωτοψάλτης Κωνσταντίνος Λαγούρος.

«Ήσαν ευλαβείς, πιστοί και αφοσιωμένοι στο Θεό και στην Εκκλησία. Όντως προσέφεραν τεράστιες και θαυμάσιες υπηρεσίες. Η Εκκλησία μας ευγνωμονεί και τους τρεις και προσεύχεται να αναπαύονται μεταξύ των αγίων και των αγγέλων του ουρανού. Προσεύχεται επίσης, να χύνει βάλσαμο παρηγοριάς σε όλους τους συγγενείς τους. Η ζωή έτσι είναι. Όλοι θα φύγομε από τον κόσμο αυτό, είμαστε όμως βέβαιοι ότι, ο κόσμος μετά θάνατον θα είναι πολύ καλύτερος από τον παρόντα κόσμο» τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Της κηδείας του αειμνήστου π. Θεοδώρου Κούφου, η οποία έγινε στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Τορόντο, προέστη ο Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας.
Της κηδείας του αειμνήστου π. Θεοδώρου Gove, η οποία έγινε στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Edmonton, Alberta, προέστη ο π. Ron Poworoznik.
Της κηδείας του αειμνήστου Άρχοντος Πρωτοψάλτη Κωνσταντίνου Λαγούρου, ή οποία έγινε στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Dollard Des Ormeaux, Quebec, προέστη ο Επίσκοπος Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.