Συνήλθε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά για το νέο Εκκλησιαστικό Έτος το Αρχιεπισκοπικό Επαρχιακό Συμβούλιο υπό τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Εκτός από τα πολλά θέματα τα οποία περιελάβανε η Ημερήσια Διάταξη η συνεδρίαση είχε και αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα καθώς, μετά από την πενταετή αφοσιωμένη και διακεκριμένη υπηρεσία του στο συμβουλευτικό σώμα προς τις επαρχιακές ενορίες, ολοκληρώθηκε το έργο του απερχόμενου πλέον Αντιπροέδρου, Άρχοντος Λάζαρου Χατζόγλου, με τον Σεβασμιώτατο να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος και ο π. Ηλίας Βίλλης καλωσόρισαν το νέο Αντιπρόεδρο, Άρχοντα Νικόλαο Μπαλίδη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου, μαζί με τις αντίστοιχες ενορίες τους, για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους στα επιτυχημένα καθήκοντα προς όφελος της Οικογένειας της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο π. Ηλίας Βίλλης παρουσίασε έκθεση με τα πεπραγμένα του Συμβουλίου ενώ εξέφρασε τη δέσμευση ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνουν επισκέψεις και σε άλλες ενορίες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Ο Επαρχιακός Διευθυντής Νεολαίας, Κωνσταντίνος Παντελιάς, έκανε ενημέρωση για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν στη Προστασία των Νέων, τη Θρησκευτική Αγωγή, και την επιτυχία του Camp Saint Paul 2023.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.