Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη – Το μέτρο ελήφθη μετά από ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και των οδηγιών του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων και του Λευκού Οίκου.

Την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για τους πιστούς που είναι εμβολιασμένοι αποφάσισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Το μέτρο θα αφορά τους πιστούς που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους στην Πολιτεία Νέας Υόρκης, που οφείλουν να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η απόσυρση του μέτρου έρχεται μετά από ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, σε συνέχεια μάλιστα των οδηγιών του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων και του Λευκού Οίκου ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID-19 πολίτες δεν απαιτείται πλέον να φορούν μάσκες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισημαίνει ότι η απόσυρση αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμού είναι το κλειδί για την υπέρβαση της πανδημίας και για την επιστροφή στην κανονικότητα για όλους.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής συνιστά σε όλους τους πιστούς να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή προς όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν υποκείμενα νοσήματα και των παιδιών κάτω των 12 ετών. Παράλληλα, προτρέπει όλες τις ενορίες να εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις οδηγίες των πολιτειακών και τοπικών υγειονομικών αρχών για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.