Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Μεγάρων

Σήμερα, Κυριακή 28η Ιανουαρίου 2018, (αρχή της κατανυκτικωτάτης περιόδου του Τριωδίου), μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα, για να χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία να τελέση την Αναίμακτο Ιερουργία.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος μας, τέλεσε καθηκόντως το Δεκαετές Μνημόσυνον του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του μεγάλου αυτού εκκλησιαστικού ανδρός, καταθέτοντας και την ευγνωμοσύνη του για τον μακαριστό Πρωθιεράρχη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Πατέρας μας μετέβη, σε εκδήλωση στην Ελευσίνα, ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση της Ενώσεως Επιστημόνων Αττικής, γιά την ευλογία και την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας της.

Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος Αρχή του Τριωδίου στο Μητροπολιτικό Ναό της Ελευσίνος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.