Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ποτέ μόνοι μας. Η άλλη διάσταση υπηρετεί την τωρινή μας ζωή. Ανακαλύψτε το μέσω των Αρχαγγέλων.

Ο Γαβριήλ και οι στρατιές των Αγγέλων του βοηθούν τα άτομα που ο σκοπός της ζωής τους έχει την σχέση με την επικοινωνία. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι ηθοποιοί, οι φωτογράφοι, οι ηθοποιοί, οι εκφωνητές.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας ή όταν χρειάζεται να υπερισχύσουν οι ιδέες και οι εντυπώσεις σας. Οπωσδήποτε ζητήστε του να είναι μαζί σας, όταν πρόκειται να ζητήσετε αύξηση η προαγωγή.

Νοερά καλείτε τον Γαβριήλ λέγοντας: «Αγαπημένε μου Γαβριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε την εσωτερική μου αλήθεια να βρει τέλεια δημιουργική έκφραση. Ευχαριστώ».

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ βοηθά επίσης στην σύλληψη και την γέννα ενός παιδιού. Σε προβλήματα σύλληψης και συγκράτησης της εγκυμοσύνης, ζητήστε την επέμβαση του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι αυτός που παρουσιάστηκε στον Ιωακείμ και την Άννα και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία.

Επίσης παρουσιάστηκε στον ιερέα Ζαχαρία, λέγοντάς του πως θα γεννήσει τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Αυτός ήταν που έτρεφε με ουράνιο άρτο στην Παναγία περί της γεννήσεως του Ιησού Χριστού.

Αυτός υπηρέτησε μέχρι τέλους το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θείου Λόγου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.