ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Βγήκαν τα αποτελέσματα προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Τα ονόματα των επιτυχόντων θα πάρουν ΦΕΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής τους στους φορείς πρόσληψης. Διαβάστε ειδήσεις για ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Υπολογίζεται ότι η τοποθέτηση των διοριστέων θα γίνει εντός 3μήνου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νόμο για τις προσλήψεις.

ΑΣΕΠ: Από την τροπολογία για την παραμονή των συμβασιούχων έως τον Οκτώβριο, τεκμαίρεται ότι ο μήνας αυτός είναι το απώτατο όριο για την τοποθέτηση των οριστικώς διοριστέων.

Οι μόνιμα διοριστέτοι θα αντικαταστήσουν τους συμβασιούχους.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει στείλει το ΑΣΕΠ τα ονόματα των 8.166 διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018.
Τα ονόματα των επιτυχόντων θα πάρουν ΦΕΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής τους στους φορείς πρόσληψης.

Σημειώστε ότι από την απαγόρευση λόγω εκλογών εξαιρούνται:
Η δημοσίευση των ονομάτων στο ΦΕΚ

Ο διορισμός των επιτυχόντων της 3Κ στους δήμους
Όσοι υποψήφιοι προσφύγουν στην Αίτηση Θεραπείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η “βλαπτική μεταβολή” στα μόριά τους, δεν επηρεάζουν την διαδικασία τοποθέτησης των επιτυχόντων.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

Παιδικοί σταθμοί: Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ. Ποια τα δικαιολογητικά. Στις 7 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που αφορά τα vouchers που θα λάβουν οι οικογένειες για τη φοίτηση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω την προσεχή σχολική χρονιά, 2019-2020.

Λόγω της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής φέτος απελευθερώθηκαν 9.000 θέσεις για να διατεθούν σε βρέφη και παιδιά που φιλοξενούνται στους βρεφικούς, Β/Ν και παιδικούς σταθμούς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.