Κλικάρετε αυτήν που θεωρείτε σωστή απάντηση, σε κάθε ερώτηση, και συνεχίζετε στην επόμενη (Next Page ή πατώντας τους αριθμούς πάνω δεξιά) μέχρι να απαντήσετε και τις 25 ερωτήσεις.

Τα online τεστ της “Επίγνωσης” αποτελούν πιστή αποτύπωση των επικείμενων γραπτών εξετάσεων της ΕΣΔΙ.

Το κάθε online τεστ, ανά μάθημα, περιλαμβάνει 25 έως 50 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

Ξεκινήστε προετοιμασία, τώρα, για προσλήψεις στα δικαστήρια

Ξεκινήστε σήμερα την προετοιμασία σας, προλαβαίνετε. Οι γραπτές εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ) θα γίνουν με το σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτημάτων που θα τεθεί στις επικείμενες γραπτές εξετάσεις θα είναι με τη μορφή πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Όσοι υποψήφιοι εξασκηθούν εντατικά στο σύστημα πολλαπλών επιλογών, αποκτούν σημαντικό προβάδισμα για επιτυχία και μόνιμο διορισμό στα δικαστήρια.

Η επίδοση στις γραπτές εξετάσεις έχει συντελεστή βαρύτητας 75%.

Προσλήψεις στα δικαστήρια: Τα online τεστ της “Επίγνωσης”

Προσλήψεις στα Δικαστήρια: Προετοιμασία εξπρές για τις γραπτές εξετάσεις

Ετοιμαστείτε να διεκδικήσετε μία από τις 350 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια όλης της χώρας, μέσω του γραπτού διαγωνισμού της ΕΣΔΙ.

Το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο “Επίγνωσις” προσφέρουν προετοιμασία-εξπρές για να προσέλθετε πανέτοιμοι στα εξεταστικά κέντρα με την πιο ολοκληρωμένη και στοχευμένη εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο σκέλος των εξετάσεων θα διενεργηθεί με διαδικασίες fast-track εντός Ιουνίου καθώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ) ολοκληρώνονται σήμερα, 6 Ιουνίου και η διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού θα διενεργηθεί στις 29-06-2024 και 30-06-2024.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.