Γράφει η Μητρόπολη Δημητριάδος

«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», συνεχίζοντας την έντονη δραστηριότητά του και εκτός του Νομού Μαγνησίας, πραγματοποίησε σήμερα (23/02) μία ακόμη ανθρωπιστική αποστολή στην πολυάνθρωπη φυλακή των Τρικάλων, όπου παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της φυλακής, υποδέχτηκε τους εκπροσώπους του Συλλόγου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την Τοπική μας Εκκλησία και παρέλαβε όλο το υλικό (κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ενδύματα κ.α.) με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των εκατοντάδων απόρων φυλακισμένων.

Εν μέσω κρίσης, ο «Ε» αξιοποιεί πλήρως τις προσφορές των συμπολιτών μας και αφού ικανοποιήσει τις ανάγκες των ανθρώπων της περιοχής μας, επεκτείνει τη δράση του σ’ ολόκληρη την Ελλάδα για να στηρίξει κάθε άπορο κρατούμενο που βρίσκεται σε πλήρη ένδεια.

Δυστυχώς, οι φυλακές στενάζουν από την ανέχεια και την εγκατάλειψη. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των αρμοδίων τοπικών υπηρεσιακών παραγόντων, το γκρίζο σκηνικό των χώρων κράτησης δεν αλλάζει.

Ευτυχώς, που τους θυμάται και τους συμπαρίσταται η Εκκλησία με τους εθελοντές της για να καλύψει τα μεγάλα κενά που αφήνει η αδυναμία της Ελληνικής Πολιτείας.

Αποστολή του «Εσταυρωμένου» στην φυλακή Τρικάλων

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.