Τη συνεργασία σε θέματα υγείας, σίτισης, παιδείας, άθλησης, τρίτης ηλικίας, περιβάλλοντος και πολιτισμού προβλέπει το σύμφωνο συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» που υπογράφτηκε σήμερα το απόγευμα από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Το εν λόγω σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε στα γραφεία της Περιφέρειας (Λ. Συγγρού 15 -17, 7ος όροφος). Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια της Εκκλησίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια για το κοινό καλό.

Η «Αποστολή» ιδρύθηκε το 2010 από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τη μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με εθνική και διεθνή εμβέλεια στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο.

Στόχος και συνεχής επιδίωξη είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ να γίνει το μέσο, το εργαλείο, ο ταπεινός συντελεστής ανακούφισης ανθρώπων.

Αυτή η απόφαση είναι όχι μόνο η έκφραση της αγωνίας της διοικούσης Εκκλησίας για όσα συμβαίνουν και εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, αλλά και η συμβολή της στο μέτρο του δυνατού, στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται από πολλές πλευρές προς αναχαίτιση μίας πλημμυρίδας. Και τούτο χωρίς πανικό, με την εμπειρία μίας διδαχής, ότι αυτός ο τόπος ξεπέρασε πολλές ανάλογες δυσκολίες στο διάβα της ιστορίας του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.