ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ποιες είναι αναλυτικά οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών που υπογράφηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. Βάσεις Πανελλήνιες και ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών 2019: Για την υποβολή ενστάσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από την Τετάρτη, 07-08-2019 έως και τη Δευτέρα, 12-08-2019, και ώρα 15:00.

Για την υποβολή αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης , το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και τις 19-08-2019 και ώρα 15:00.

Υπογράφηκαν από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Δεύτερον, θα ανακοινώσουμε κάποιες αλλαγές όσων αφορά τη συνεξέταση Νέων και Λογοτεχνίας και τρίτον, θα ανακοινώσουμε την κατάργηση της κατηγοριοποίησης μεταξύ πράσινων και κόκκινων σχολών.

Με το νυν σύστημα είχε εισαχθεί μία διαφοροποίηση μεταξύ σχολών στις οποίες θα έμπαινε κανείς ελεύθερα, χωρίς Πανελλαδικές, και άλλες στις οποίες κανείς θα έμπαινε κατόπιν πανελλαδικών.

Εμείς διαφωνήσαμε με αυτό το διαχωρισμό. Θεωρούμε ότι χωρίζει τις σχολές σε σχολές δύο κατηγοριών, τις σχολές υψηλού κύρους και τις σχολές χαμηλού κύρους.

Που θα κυμανθούν οι βάσεις σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τι δήλωσε η Υπουργός.
Η υπουργός Παιδείας αποκάλυψε πως μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί μείωση της ύλης των Πανελλαδικών και άλλες αλλαγές.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις της Αστυνομίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.