Μεθ’ ευχών του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, που ευλογεί και επικροτεί κάθε τι νέο, δημιουργικό και ωφέλιμο, αλλά και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕΣΟ Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΣΟ στον χώρο των Πιστοποιημένων Εργαστηρίων, από Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας –Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Μαίρη Πίνη μια λιτή τελετή απονομής Βεβαιώσεων Δεξιοτήτων, για τα μαθήματα κοσμετολογίας (μανικιούρ –Πεντικιούρ) και Αισθητικής, προς στις σπουδάστριες των Πιστοποιημένων Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ΚΔΒΜ Επιπέδου -1 του ΚΕ.Σ.Ο για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Είναι γεγονός ότι οι Βεβαιώσεις δοθήκαν με καθυστέρηση εν των μέσω πολλαπλών lock Down και των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, που πραγματοποιήθηκαν στην χρονιά, που έχει εκπνεύσει, καθώς και στο πρώτο τετράμηνο του 2021. Ωστόσο, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που απαίτησε η αντιμετώπιση της Πανδημίας, οι καθηγήτριες Κατερίνα Αράπογλου, Ζωή Σαχσανίδου και Μάγδα Σωτηριάδου, καθώς και σπουδάστριες κατά τους μήνες Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2020, κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν, τις υποχρεωτικές ώρες εκπαίδευσης σε θεωρητικό και εργαστηριακό επίπεδο, συμπληρώνοντας την ύλη, που καθορίζει για τις ανάλογες δεξιότητες ο Οδηγός Σπουδών του Υπ. Παιδείας και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π(Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια οι δέκα σπουδάστριες, ολοκλήρωσαν επιτυχώς, τα τμήματα εκμάθησης δεξιοτήτων, παραδίδοντας ταυτόχρονα και τις εργασίες τους, εξετάστηκαν γραπτώς και προφορικώς μέσω e-lerning από τις καθηγήτριες Ανώτατης Εκπαίδευσης της Σιβιτανιδείου Σχόλης Τεχνών & Επαγγελμάτων κυρίες Κυριακή(Κέλλυ) Φίλιππα και Μαρία Βουλισμά. Οι επιδόσεις των σπουδαστριών ήταν εξαιρετικές και μάλιστα μια εξ αυτών κέρδισε και υποτροφία για την Σιβιτανίδειο Σχολή. Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Πίνη αρχικά συνεχάρη τις απόφοιτες. Ακολούθως τις ενημέρωσε, ότι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στο Εταίρο του ΚΕΣΟ στο σκέλος της Πιστοποίησης στην ACTA, που είναι τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είναι διαπιστευμένη κατά το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά από τον ΕΟΠΠΕΠ για τους διαγωνισμού του ΟΑΕΔ και του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ. Η τελετή έκλεισε με την απονομή των βεβαιώσεων και ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλό καλοκαίρι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.