ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Σε μια εξαιρετικής σημασίας κίνηση προχωρά ;ΆΜΕΣΑ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και συνεχείς επερωτήσεις και παρεμβάσεις από τον Βουλευτή της Α περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ , κο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως και ζήτησε από τον βουλευτή να εισηγηθεί ως προς τα προτεινόμενα βήματα της διαδικασίας εντοπισμού των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα.

Η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ όπως σημείωσε ο βουλευτής στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναμένεται να κλείσουν άμεσα τα πρώτα παράνομα τζαμιά στην περιφέρεια του (Α ΑΘΗΝΩΝ) ακόμη και πριν το Πάσχα 2021.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE χαιρετίζει αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία η οποία δείχνει πως η νομιμότητα θα τηρηθεί για όλους χωρίς διακρίσεις.

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται παρέμβαση από τον κο Κωνσταντίνο Μπογδάνο αναφορικά με τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-8)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.