Πάνω από 7000 άτομα ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα για τα νέα βιβλία των Θρησκευτικών.

Μεγαλειώδης απεδείχθη η σημερινή πορεία προς το Υπουργείο Παιδείας με σκοπό την απόσυρση του φακέλου των Θρησκευτικών. Παιδιά και νέοι όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τη Λεωφόρο Κηφισίας δίνοντας δυναμικό παλμό στο σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Αμαρουσίου όπου μίλησαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, της Εστίας Πατερικών Μελετών και των άλλων συνδιοργανωτών.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων όπου κατέθεσε το ψήφισμα για την απόσυρση των βιβλίων των νέων θρησκευτικών, ενώ αντιπροσωπεία συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, η Εστία Πατερικών Μελετών με τη στήριξη της ΕΚΚΛΗΣΙΑonline.gr οργάνωσαν με επιτυχία τη σημερινή διαδήλωση η προσέλευση στην οποία υπερείχε των προσδοκιών.

Δείτε το βίντεο από την πορεία:

Επίσημη σελίδα πρωτοβουλίας Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

Πείτε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Δε μένουμε θεατές, Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Παίρνουμε πρωτοβουλία για το μέλλον των παιδιών μας.

Ο κύβος ερρίφθη. Μετά από χιλιάδες διαμαρτυρίες-καταγγελίες πολιτών, γονέων κάθε κοινωνικού στρώματος, ελήφθη η πρωτοβουλία οργάνωσης μιας ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας που θα ξεκινά από το Δημαρχείο Αμαρουσίου και θα καταλήγει στο Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να σκύψει η κυβέρνηση σοβαρά πάνω από το δίκαιο αίτημα γονέων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι επιθυμώντας να διατηρήσουν αλώβητη τη θρησκευτική ταυτότητα των ιδίων αλλά και κυρίως των παιδιών τους αιτούνται ειρηνικά την απόσυρση των βιβλίων των θρησκευτικών.

Την πορεία διοργάνωσαν οι:

  • Εστία Πατερικών Μελετών
  • Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων
  • Ενωμένη Ρωμηοσύνη
  • Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων

Για μας και για τα παιδιά μας.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.