Εδώ και λίγο καιρό έχει λάβει ήδη πέρας η αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου στην Πλατεία Συντάγματος (Κωλέττη 9),ιδιοκτησίας του Ι.Ναού Γενεσίου Της Θεοτόκου Ναυπλίου(Παναγία).

Μετά από σωρεία δυσκολιών επί δεκαετίες και υπομονής πολλής από τους συνεργάτες του Ι.Ναού και με την σωτήριο επέμβαση των κυρίων : ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ – ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ως μισθωτές του προς κατάρρευση και ως επικίνδυνη οικοδομή χαρακτηρισθέντος ακινήτου, επετεύχθη με κοπιώδη και πολυέξοδο αγώνα η αναμόρφωση του σε ένα υπερπολυτελή Ξενοδοχείο ,γεγονός που απέτρεψε τον δημόσιο κίνδυνο που εγκυμονούσε από την παλαιότητα του ,ανέδειξε ακόμη περισσότερο τον περιβάλλοντα τουριστικό χώρο , δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας αλλά και θα παραδώσει στις επόμενες γενεές της Εκκλησίας μας ένα κτίριο άρτιο και προσοδοφόρο για τις πολυποίκιλες μελλοντικές ανάγκες του πνευματικού και κοινωνικού της έργου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο για την πατρική και θεσμική στήριξη αυτής της προσπάθειας,την Αρχαιολογική Υπηρεσία , καθώς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ευχόμενοι καλές δουλειές με υγεία,χαρά και πρόοδο στους αγαστούς συνεργάτες και μισθωτές του Ι.Ναού κ.Περικλή Μπελίτσο κ.Αναστάσιο Ηλιάδη και Φώτιο Βασιλειάδη.

ΕΚ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ
ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.