Βοστώνη: Αποκαταστάθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθοδίου ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο και το αναρρωτήριο όπου είχε μεταβεί για μερικές μέρες για φυσικοθεραπεία και βρίσκεται στην οικία του, ενώ αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να επανέλθει πλήρως στα καθήκοντα του.

Όπως είχε γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας» στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Μεθόδιος υπέστη μία μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος η οποία αντιμετωπίσθηκε άμεσα και αποτελεσματικά. Ακολούθησαν μερικές μέρες παραμονής σε αναρρωτήριο (rehabilitation center) όπου επιδόθηκε σε φυσικοθεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος του ισχιακού νεύρου (sciatic nerve), το οποίο προκαλούσε πόνο και δυσκολία στο βάδισμα.

Σε επικοινωνία του «Εθνικού Κήρυκα» με τον Μητροπολίτη Μεθόδιο, είπε, πως, «δόξα τω Θεώ αισθάνομαι αρκετά καλά, βρίσκομαι στο σπίτι και εντός των επόμενων ημερών θα επιστρέψω στα καθήκοντα μου. Ίσως να πάω και αύριο στο γραφείο για μερικές ώρες».

Είπε επίσης «σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά και όλους τους αδελφούς ιεράρχες, ιερείς και πιστούς των κοινοτήτων μας οι οποίοι είχαν την καλοσύνη να επικοινωνήσουν μαζί μου με τις ευχές και τις προσευχές τους».

Πρόσθεσε ακόμα, πως, «ευχαριστώ τους θεράποντες ιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό για την φροντίδα και την αγάπη τους. Προσεύχομαι όπως ο Χριστός, ο μεγάλος ιατρός των ψυχών και των σωμάτων να τους χαρίζει δύναμη, υπομονή και έμπνευση στις έρευνες και διαγνώσεις τους για να χαρίζουν στους ανθρώπους το πιο πολύτιμο αγαθό που υπάρχει στον κόσμο, την υγεία».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.