ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ MEGA: Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος» και τον ρόλο του.

«Είχα διαβάσει για τον Άγιο Παΐσιο πριν μου γίνει πρόταση για τη σειρά. Ήμουν εντυπωσιασμένος από αυτά που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος και κάποια από αυτά τα ακολουθώ στη ζωή μου. Η πρόταση για τη σειρά έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό».

Και συμπληρώνει:

«Όταν μου έγινε πρόταση να συμμετέχω στη σειρά, εγώ βρισκόμουν στο Άγιο Ορός. Η σειρά ‘Άγιος Παΐσιος’ έγινε από αγάπη, σεβασμό και από χριστιανικό πνεύμα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά πιστεύουν στον Χριστό».

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Άγιο Όρος.

«Όταν πήγα στο Άγιο Ορός ήμουν άφραγκος, σκεφτόμουν πως θέλω να μου συμβεί κάτι κάλο στη δουλεία μου. Όλοι πηγαίνουν κοντά στον Χριστό όταν έχουν ανάγκη. H αλλαγή στην κοσμοθεωρία μου έγινε γιατί είχε κουραστεί η ψυχή μου και είπα πως αν υπάρχει Θεός ας έρθει. Δεν έχω πει σε κανέναν τι μου συνέβη άλλα ήταν μεταφυσικό, είδα όραμα. Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου με την στροφή μου στην ορθοδοξία. Ήταν πιο δύσκολη η ζωή μου πριν, που έπινα και ξενυχτούσα. Μέσα από τη νύχτα ήρθα εδώ τώρα, ήμουν και είμαι πολύ άρρωστος ψυχικά. Όλοι μας κοιτάμε πώς θα πλύνουμε το κορμί μας άλλα δε χαλάμε ούτε ένα λεπτό για την ψυχή μας».

Ο ίδιος περιγράφει την σκηνή που τον δυσκόλεψε στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε για τους συνεργάτες του.

«Η σκηνή μου με δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά είναι της κούρας όταν έγινε μονάχος ο Παΐσιος. Ο Προκοπής Αγαθοκλέους είναι ένα υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός».

Ο Κώστας Αποστολάκης μιλά και για την σχέση που έχει με την κόρη του.

«Με την κόρη μου υπήρχε σχέση, πατέρας – κόρης, μετά πατέρας με κόρη και τώρα με προσπάθεια είμαστε φίλοι».

Όσο για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης λέει:

«Έχω αντιμετωπίσει προβληματικές συνεργασίες στον χώρο δεν είναι περίεργο. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και νιώθω τύψεις, ήμουν λάθος και ζήτησα συγγνώμη. Θα γινόταν κάποια στιγμή αυτό με το #Metoo, ανοίγουν οι πύλες τώρα. Το θέατρο θα συνεχίσει, οι θεσμοί δεν είναι υπαίτιοι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.