ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού δίνουν νέες μαρτυρίες Ιεραρχών στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, στον δικηγόρο , εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη, αναφορικά με τη σχέση του Αρχιεπισκόπου με τον εφημέριο του Ναού π Δημήτριο.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – Σήμερα μίλησα με Ιεράρχες οι οποίοι θα είναι και στην Ιεραρχία της ερχόμενης εβδομάδος και μου τόνισαν πως το ζήτημα των Αγίων Ισιδώρων είναι ένα θέμα το οποίο θα κλείσει, ο Αρχιεπίσκοπός μας στηρίζει τον π Δημήτριο, επανειλημμένως έχει εκφράσει την αγάπη του και την ικανοποίησή του σχετικά με το πως λειτουργεί τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και το πως χειρίζεται την όλη ιστορία. Είχε χαρεί ιδιαίτερα ο Αρχιεπίσκοπος γιατί είδε πως έχει κοντά του νέους και χαρισματικά παιδιά που πλαισιώνουν τον π Δημήτριο.

Το σημαντικό που αποκάλυψε Ιεράρχης για τη σχέση Αρχιεπισκόπου με π Δημήτριος είναι πως μπροστά σε κόσμο, Ιεράρχες, κληρικούς, είχε εκφρασθεί με θερμά λόγια και εξήρε το έργο του π Δημητρίου, θέτοντάς τον ως παράδειγμα, αναφέροντας πως είναι ένα υπόδειγμα Ιερέα που όλοι πρέπει να μιμηθούν μιας και λειτουργεί καθημερινά το Ναό και Εσπερινούς και Θείες Λειτορυργίες.

ΟΧΙ απλά δεν υπάρχει κακό κλίμα, αντιθέτως τον επιβραβεύει, ενώ μας τόνισαν Ιεράρχες πως αυτός ο ΕΝΑΣ Ιεράρχης που ξεκίνησε το άδικο κυνήγι κατά του πατρός Δημητρίου απομονώνεται μιας και πολλοί θεωρούν πως θέλει σκόπιμα να χτυπήσει τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.