Ο ..ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ -Mετά τις ευρωεκλογές αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία τους,σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ η κυβέρνηση ήδη έχει κάνει τους σχεδιασμούς της για τον νόμο και όπως όλα δείχνουν, θα συζητηθεί στο Κοινοβούλιο μετά τις αρχές Ιουνίου, όταν θα στηθούν κάλπες δηλαδή για τις ευρωεκλογές του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή της σε όλες τις Μητροπόλεις η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας ούτε αξεσουάρ, που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Παρά τις αντιδράσεις της εκκλησίας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προωθήσει το νόμο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Τεκνοθεσία: Συζήτηση το καλοκαίρι
Το Mega τονίζει ότι η κυβέρνηση θα φέρει τον νόμο στα θερινά τμήματα της Βουλής, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ θα δοθεί και πράσινο φως για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως τονίστηκε, η τελική απόφαση βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.