Όπως μας αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, η πολυτελής θαλαμηγός του γνωστού πλουτοκράτη και κερδοσκόπου, Τζορτζ Σόρος,  είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά της Πάρου και υποδεχόταν συνεχώς «πελάτες».

Όπως αναφέρει σχετικώς η γνωστή στήλη του «Βήματος», ο μεσάζοντας για όλες τις συναντήσεις ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέλιος Ζαβός, ο οποίος πέρα από… πολυπράγμων στα περί του Πασόκ είναι και κουμπάρος του Σόρος. Η στήλη αναφέρει ως πελάτες έλληνες επιχειρηματίες.
Αυτό που δεν γράφει, όμως, – για ευνόητους λόγους η στήλη είναι το ποιοι πολιτικοί παρέλασαν από την… κουπαστή της θαλαμηγού. Γιατί εκείνη την περίοδο που περιγράφει ο «Βηματοδότης», δηλαδή στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, είχε πραγματοποιηθεί (29 Ιουλίου) και η επίσκεψη Τσίπρα στο νησί για τα εγκαίνια του αεροδρομίου.
Και μπορεί μεν ο Τσίπρας να πήγε 29 Ιουλίου και άρα δεν συμπίπτει ακριβώς, όμως στο νησί έκατσαν κάποια άτομα από την συνοδεία του, συγκεκριμένα ακούσαμε για Σπίρτζη και Παππά. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι στο ίδιο μέρος βρισκόταν ακριβώς εκείνη την περίοδο και ο Μεϊμαράκης.

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.