Θλίψη στα Χανιά προκάλεσε η είδηση του θανάτου της

Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων προκάλεσε το άκουσμα της απώλειας της Τούλας Γωνιωτάκη–Παπαδάκη.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής αναφέρει:

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη–Παπαδάκη.
Η Τούλα Γωνιωτάκη–Παπαδάκη υπήρξε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε ισχυρό το αποτύπωμά της στη Χανιώτικη Κοινωνία, μέσα από την ενεργό δράση της σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της, αγαπητό ιατρό Μανώλη Παπαδάκη, στα παιδιά της και στις οικογένειές τους”.

Η ΔΕΕΠ Χανίων της ΝΔ

“Η είδηση του θανάτου της κας Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη, σκορπά απέραντη θλίψη σε όλο τον νομό Χανίων. Με το μεγάλο κοινωνικό και
φιλανθρωπικό της έργο, την εξαιρετική ευφυΐα της, την μακρά και επιτυχημένη επιχειρηματική της πορεία και με την αγάπη της προς τα
κοινά, αποτελούσε μία σπουδαία προσωπικότητα της κοινωνίας των Χανίων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χανίων, τα στελέχη και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην
οικογένεια της εκλιπούσης, στον αγαπημένο της σύζυγο Μανώλη, στα παιδιά της Μιχάλη, Μανώλη και Κυριάκο και σε όλους τους οικείους της”.

Συλλυπητήρια δήλωση του κ. Άρη Παπαδογιάννη

Με αφορμή τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη Παπαδάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Η αείμνηστη Τούλα Γωνιωτάκη Παπαδάκη, διέθετε έντονη και δυναμική προσωπικότητα ενώ υπήρξε και μια σημαντική και πρωτοπόρος επιχειρηματίας του νησιού.

Αγάπησε τα Χανιά, μα η καρδιά της ήταν πάντα «δοσμένη» στον Αποκόρωνα, για του οποίου την Ανάπτυξη, έδωσε τους δικούς της αγώνες κι εκεί πραγματοποίησε τα περισσότερα από τα πολύ σημαντικά, επιχειρηματικά της εγχειρήματα.

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της, γνωστό και αγαπητό γιατρό των Χανίων, κ. Μανόλη Παπαδάκη, στα παιδιά της και σε όλη της την οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.