Θρησκευτική συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2023 το βράδυ στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου των Πατρών, από τον Σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού εν Πάτραις», σε συνεργασία με την Ενορία του Αγίου Νικολάου Πατρών.

Τη συναυλία «Από τον Γολγοθά στην Ανάσταση», προλόγισε ο Αρχιμ. π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της «Πύλης Πολιτισμού εν Πάτραις» κ. Μαρία Φουρφουρή και ο κ. Σταμάτης Λέκκας, Μαέστρος και Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πατρών.

Συμμετείχαν τα σύνολα: Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Πατρών υπό την διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Πέττα, η Χορωδία της Πύλης Πολιτισμού εν Πάτραις, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Θωμά και η Youth Orchestra Patras. Την ενορχήστρωση και την διεύθυνση των συνόλων είχε ο μαέστρος κ. Σταμάτης Λέκκας.

Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, Εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής, Αντιπεριφερειάρχες, η Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Σαμούρη, Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πλήθος Λαού, που κατέκλυσε τον Ιερό Ναό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.