Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας το περασμένο Σαββατοκύριακο μετέβη σιδηροδρομικώς στην πόλη Κάλμαρ της Σουηδίας, όπου τον υποδέχθηκε το ιερατικό ζεύγος του πρωτοπρεσβυτέρου Χρήστου Λέτσιου και της πρεσβυτέρας Δεσποίνης Λέτσιου.

Είχε συνάντηση με τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Αποστόλου Κλεόπα Κάλμαρ, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο του επιτελουμένου έργου και τους συνεχάρη για την αφοσίωσή τους.

Ακολούθως, το ζεύγος Λέτσιου προσέφερε δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μητροπολίτης Κλεόπας εξέφρασε έπαινο και την ευαρέσκεια της τοπικής Εκκλησίας για την υπακοή, την προθυμία και την εν γένει ανιδιοτελή προσφορά του π. Χρήστου, αλλά και να ευχηθεί στην συμπληρώσασα τα ογδοηκοστά γενέθλιά της πρεσβυτέρα Δέσποινα, για την ολόθερμη συμπαράστασή της στον π. Χρήστο και την καλή της διάθεση για την προαγωγή του όλου έργου της ενορίας και της επέδωσε δώρο, εκφράσας και πάλι τα συγχαρητήριά του.

Το πρωί της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Μητροπολίτης Κλεόπας προέστη στη Θεία Λειτουργία όπου ομίλησε επικαίρως, επαινέσας και από την εκκλησία τον π. Χρήστο και την πρεσβυτέρα του.

Εν συνεχεία οι εκκλησιαζόμενοι μετέβησαν σε παρακείμενη αίθουσα, όπου αντηλλάγησαν ευχές για το νέο έτος και προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.