Ευχές, πατρική αγάπη και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας μοιράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όλους τους ανθρώπους της Λαμίας και των περιχώρων.

Προσπαθεί και το κάνει πράξη, χαρίζει την παρουσία του σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις, για να γνωρίζεται με τους ανθρώπους, να επικοινωνεί μαζί τους και τους δίδει μέσα από την ευγενή και γεμάτη αγάπη παρουσία του, το μήνυμα της Εκκλησίας, το μήνυμα της αληθινής αγάπης του Χριστού.

Ο Σεβασμιώτατος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το πρωί επισκέφθηκε τα συστεγαζόμενα σχολεία του Ειδικού Σχολείου Λαμίας, το 2ο Λύκειο, το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας και ακολούθως την αγορά της πόλεως όπου ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Το απόγευμα παρέστη σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Λαμίας εν όψει των Χριστουγέννων.

Στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων παρακολούθησε και χαιρέτισε την Παρουσίαση Βιβλίου Δημιουργικής Γραφής των εγκλείστων εκπαιδευομένων του Σχολείου δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Δομοκού.

Ακολούθως στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας παρακολούθησε την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας και στις 20:00 ευρέθη στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας καταχειροκροτώντας την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.

Σε όλες τις παρουσίες του ο κ. Συμεών, αναφέρεται στο μήνυμα αγάπης και σωτηρίας, ένα μήνυμα που χάρισε ο Χριστός στον κόσμο με την Γέννησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Σεβασμιωτάτου δίδει χαρά σε όλο τον κόσμο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα όλοι ανεξαιρέτως να σπεύσουν να τον χαιρετίσουν, να δηλώσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του και να λαμβάνουν πλουσιοπαρόχως την Αρχιερατική του ευχή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.