Πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή του στη δομή..

Ο Παντελής Μπακουσόγλου, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, ήρθε στην Ελλάδα και να υποστηρίξει τον ιερέα.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην «Κιβωτό». Από ένα καφενείο μας «μάζευε» για να μας σώσει. Στην «Κιβωτό» ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά ο Παντελής Μπακουσόγλου.

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπάλληλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός, “θα πάτε πχ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις διακοπές και που έκαναν προσέθεσε: «στην κρουαζιέρα για παράδειγμα πηγαίναμε 8 αγόρια, 8 κορίτσια, 4 υπεύθυνοι».

Ο Παντελής Μπακουσόγλου μίλησε για την ζωή του τώρα ως ενήλικας.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την «Κιβωτό» ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.