Όταν παρά το lockdown, μπορούμε και βοηθάμε συνανθρώπους, αισθανόμαστε υπερήφανες.

Η κύρια, που φαίνεται στη φωτογραφία, την ώρα που η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ της παραδίδει το παραπεμπτικό, είναι ωφελούμενη μας εδώ και περίπου 3 χρόνια. Εκτός της υλικής βοήθειας, που έχει λάβει από τον φορέα μας, υπήρξε και μαθήτρια των σεμιναρίων μας.

Είναι άνεργη μητέρα-αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας με ένα ανήλικο τέκνο. Λόγω γυναικολογικού προβλήματος που παρουσίασε, ζήτησε την βοήθεια μας γιατί η ίδια αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο εύρος των εξετάσεων. Αρχικά παραπέμφθηκε στο συνεργάτη/εθελοντή γυναικολόγο του ΚΕΣΟ στο Ευγενίδειο θεραπευτήριο τον καθηγητή κ. Νίκο Βραχνή, όπου εξετάστηκε κλινικά, της συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις.

Οι εξετάσεις καλύφθηκαν δωρεάν από το Ευγενίδειο θεραπευτήριο. Αλλά απαιτήθηκε και μια πιο εξειδικευμένη εξέταση. Ετσι, παραπέμφθηκε στο Μητέρα του Ομίλου Υγεία. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Ομίλου Υγεία-Μητέρα για την ανταπόκριση καθώς και τον κ. Δημήτρη Στέφο για την διαμεσολάβηση. Στο ίδιο πνεύμα την περασμένη εβδομάδα παραπέμψαμε άλλον ωφελούμενο μας στα συστεγαζόμενα οδοντιατρεία του κ. Πάτρωνα και ευχαριστούμε και τους οδοντιάτρους για την προσφορά τους.

Όσο για εμάς σας πούμε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε καλές πράξεις μεγάλης αξίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.