ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρκέλλης Βοτανικού.

Στην ανακοίνωση ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο του Παλαιού Ημερολογίου Παρθένιο.

Τι είχε προηγηθεί:

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το ίδρυμα ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ της Αρχιεπισκοπής του Παλαιού Ημερολογίου προμηθεύτηκε 6 τόνους πατάτες τους οποίους μοίρασε κυρίως στις περιοχές που επληγησαν από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα.

Πρόσφερε επίσης και στην εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλης Βοτανικού.

Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα τα συσσίτια τόσο της Αγίας Μαρκέλλης όσο και του Προφήτη Δανιήλ είχαν σταματήσει ενώ ξεκίνησαν στην Αγία Μαρκέλλα μετά την προσφορά από το Παλαιό Ημερολόγιο.

Να τονίσουμε βεβαίως ότι ο Ιερέας επέδειξε σθένος και εντιμότητα παραδεχόμενος την αλήθεια.

Ο Ιερός Ναός στα social media έγραψε :

Πήγαμε σήμερα για ψώνια …. Ανοίγει το συσσίτιο της ενορίας μας με την βοήθεια του Θεού!(Δευτέρα 12 / 10) Δεν ανησυχώ…..γιατί ξέρω πόσο την στηρίζεται αυτήν την προσπάθεια….Με αγάπη…. προσοχή…. υπευθυνότητα….και πολύ όρεξη αρχίζουμε και εφέτος!!!!! Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος του Παλαιού Ημερολογίου κ.κ.Παρθένιο ο οποίος προσέφερε στην ενορία μας 350 κιλά πατάτες!

Εφέτος οι μερίδες λιγότερες αλλά η αγάπη των κυριών του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου η ίδια τις οποίες και ευχαριστώ όπως και τον Νεωκόρο μας τον Μενέλαο που ανταποκρίνεται όπου και σε ότι του ανατεθεί και τόν ψάλτη μας τον Θεοδόση με το αυτοκίνητο του οποίου φέραμε τις προμήθειες! Τέλος ευχαριστώ όλους και όλες που θα μας βοηθήσετε και εφέτος σε αυτή την προσπάθεια που έχει μεγαλύτερη αξία δεδομένων των συνθηκών!!!!Οι ιερείς και όλοι οι συνεργάτες του Ναού μας.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.