Αποτροπιασμός είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει όταν αντικρύσει κάποιος την βεβήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από Μουσουλμάνους ιερόσυλους.

Τα υβριστικά συνθήματα όπως βλέπετε στον πίνακα του 2ου δημοτικού σχολείου Πικερμίου σχολείου είναι στην Αραβική γλώσσα. Γνωρίζουμε την μετάφραση αλλά δεν γράφονται αυτά που αναφέρονται. Ευχόμαστε η τιμωρία των δραστών να είναι παραδειγματική. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

”Την Κυριακή 03-09-2023 το απόγευμα βρεθήκαμε μπροστά σε μια αποτρόπαια πράξη βανδαλισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου. Είχαμε επισκεφτεί το σχολείο ως μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να γίνουν οι τελευταίες ετοιμασίες για την υποδοχή των μαθητών – παιδιών μας την προσεχή Δευτέρα 11-09-2023 και αντικρυσαμε εικόνες βεβηλωσης των θρησκευτικών μας συμβόλων και συνθήματα γραμμένα στους πίνακες τάξεων. Επικοινωνησαμε άμεσα με τους αρμόδιους φορείς και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων προβαινουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες….!
Δ. Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου.”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.