ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΑΣΘ: Νέα απεργία για σήμερα προκήρυξε η ΟΑΣΘ στα λεωφορεία. Με νέα στάση εργασίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην τροπολογία που επιτρέπει την εκχώρηση δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ ή σε ιδιώτες, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό. Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν τα λεωφορεία δεδομένης της απεργίας, σήμερα Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018.

Παρατείνεται η ταλαιπωρία των πολιτών στη Θεσσαλονίκη μιας και νέα απεργία στον ΟΑΣΘ προκηρύχθηκε για αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με νέες στάσεις εργασίας κάνοντας λόγο για φιλετοποίηση και εκχώρηση του αστικού έργου στο ΚΤΕΛ ΑΕ και σε άλλους ιδιώτες εξού και προχωρά σε απεργία αύριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου που συνεδρίασε εκ νέου σήμερα, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 19.00, έως το πέρας της βάρδιας.

Σε αυτό το διάστημα, η πόλη θα μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία.

Το Σαββατοκύριακο τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Tη Δευτέρα, το Συνδικάτο θα συνεδριάσει για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, ανάλογα και με την απαντηση που θα έχει λαβει απο το αρμόδιο υπουργείο, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν ηδη ζητήσει κατ’ ιδιαν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καταγγέλλουν για αυταρχισμό τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος όπως τονίζουν δεν έκανε διάλογο με τους εργαζόμενους.

Παράλληλα χαρακτηρίζουν την τροπολογία πρόχειρη, ακατανόητη και ανεδαφική, ενώ τονίζουν ότι θα επιδεινώσει τα υπάρχοντα προβλήματα και θα αύξηση το κόστος μετακίνησης των επιβατών.

Για κινητοποίηση πέραν από τις 5 Οκτωβρίου θα υπάρξει ειδοποίηση.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.