ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία βρίσκεται και σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου η συμπρωτεύουσα μετά την απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ να κηρύξει απεργία χυες και σήμερα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το Συνδικάτο έκανε λόγο για φιλετοποίηση και εκχώρηση του αστικού έργου στο ΚΤΕΛ ΑΕ και σε άλλους ιδιώτες εξού και προχωρά σε απεργία σήμερα.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καταγγέλλουν για αυταρχισμό τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος όπως τονίζουν δεν έκανε διάλογο με τους εργαζόμενους.

Παράλληλα χαρακτηρίζουν την τροπολογία πρόχειρη, ακατανόητη και ανεδαφική, ενώ τονίζουν ότι θα επιδεινώσει τα υπάρχοντα προβλήματα και θα αύξηση το κόστος μετακίνησης των επιβατών.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία διαφωνούν με την προσπάθεια επαναϊδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που πριν έναν χρόνο κρατικοποιήθηκαν.

Ο Υπουργός και η διοίκηση του ΟΑΣΘ όπως καταγγέλλουν απέτυχαν να προωθήσουν μέτρα και πολιτικές για τη βελτίωση και ορθολογική λειτουργία του Οργανισμού στα λεωφορεία.

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε, ότι, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού, σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, από τις 19:00 και μέχρι τη λήξη της βάρδιας καθώς και αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας έως ότου λήξει η απεργία, τα δρομολόγια στα λεωφορεία θα πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας.

Τα δρομολόγια της νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής N1 KTEΛ – Αεροδρόμιο καθώς και η υπηρεσία μετακίνησης των ΑμΕΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 4 Οκτωβρίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.